08-687-0609
ד״ר אריאל הירשהורן

הקמת מרפאת שיניים: ד״ר עינב וד״ר אריאל הירשהורן

מיקום הפרוייקט:

מתחם יובלים פארק המדע נס-ציונה

שטח הפרוייקט:

כ- 150 מ"ר

אדריכל/ית:

קרן אלבוים

ד״ר עינב וד״ר אריאל הירשהורן

מרפאת השיניים החדשה של ד״ר עינב הירשהורן וד״ר אריאל הירשהורן ממוקמת במתחם יובלים בנס-ציונה, זוהי מרפאה יוקרתית שדרשה לשלב בה ציוד רפואי מורכב ולעיתים מסורבל, אך עדיין לשמור על אסתטיקה ורמת גימור גבוהה. שני הרופאים הגיעו אלינו ממש בתחילת התהליך, ולמעשה ליווינו אותם משלב תכנון המרפאה, אותו ניהלנו עבורם, וכמובן שגם ביצענו את ההקמה. עיצוב המרפאה משלב עץ, קרמיקה וברזל, אשר יחד משרים אווירה רגועה במרפאה. על מנת לשמור על הקו האסתטי והעיצובי של המקום הרכבנו ריצוף טראצו בחללי העבודה, מחיצות הזכוכית נצבעו במיוחד עבור הפרויקט, וכל חלקי הנגרות יוצרו והורכבו לפי צרכי המרפאה ורופאיה, כדי שיהיו פונקציונאליים ונוחים לעבודה.

יחודיות הפרויקט
אחד הדברים הבולטים שנדרשנו לו בפרויקט הזה היא הרצפה. כדי להכניס לתוכה בצורה מסודרת את כל המערכות השונות של כיסאות הטיפול והמכשור המקצועי, היינו צריכים לייצר הגבהה במקומות שונים של הרצפה.הצלחנו להעלים גבהים שונים של הריצוף הקיים באמצעות יצירת שיפוע של כ-15 ס״מ עד הכניסה למרפאה.

נגן וידאו

שמחים להכיר

מלאו פרטים כדי שנוכל לחזור אליכם מהר: